Mobile Movie Days Motalks

MOTALKS

MOTALKS

MOTALKS is de dagelijkse live talkshow vanuit Instituut Beeld en Geluid waarin Cesar Majorana, bekend van Club Hub en BNN/VARA de mooiste smartphone films uit de hele wereld laat zien. Hij ontvangt makers en producenten en je krijgt tips van professionals zoals Ruben Kazantsev, founder van het iPhone Filmfestival, en Sumaiya Omar die je vertellen hoe je carrière als internationaal smartphone filmmaker kunt maken.

Van harte welkom, hapje drankje staat klaar. Kijk op de site van Dutch Media Week voor het programma van de dagelijkse livestreams in de eerste multicam smartphone filmstudio van de wereld.

EEN WERELD PRIMEUR VOOR HILVERSUM

Meercamera regie en productie was tot voor kort alleen mogelijk als je een torenhoog budget had. Tijdens de MOBILE MOVIE DAYS gaan we met de MOTALKS elke dag live uitzenden met meerdere iPhones die geschakeld worden op een iPad. Een van de iPhones hangt in een spyder-mount waarmee shots mogelijk worden die je anders alleen op popfestivals of grote evenementen ziet.

Je eigen talkshow? Fashion news vanuit een pracht locatie?

Roep maar! Kan allemaal met de opstelling voor de dagelijkse live uitzending van de MOTALKS vanuit Instituut Beeld en Geluid. Vorig jaar hadden we met de pilot 80.000 kijkers wereldwijd. We gaan dit jaar voor 200.000 plus. Smartphone filmmaking en smartphone multicam production. Het zijn gamechangers in de (social) media industrie en op de MOBILE MOVIE DAYS ben je erbij.

Wereldprimeur iphone journalism